Post by statrophituligh on Feb 24, 2022 11:56:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Birdpapa - Drobljenje mjehurića ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Birdpapa - Drobljenje mjehurića IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code beskonačni dragulji ▞▞▞
▞▞▞ Birdpapa - Drobljenje mjehurića 2022 version ▞▞▞
Manje igre, više vremena utrošeno na čekanje sljedećeg moov/round.
sjajna igra. oglasi su kratki. sviđanje slagalice između razina.
Šteta. Toliko oglasa.
više ne možete doći do odjeljka gdje možete raditi zagonetke.
ne ono što se reklamiralo.
to je zabavno zabava zabava ništa osim zabave to je sjajno opuštanje nakon posla, o moj Bože, ova igra s mjehurićima uvijek će to raditi reći ću vam ljudi da je zabavno
Deinstalirala sam igru nakon 2 dana. Razine su tako lako da nema smisla igrati. Najgora stvar, kao i obično. je previše oglasa.
Oglasa je previše
zanimljiva posebno zagonetka
nisam siguran o čemu je slagalica i nema poticaja kada prođeš određene razine.
Dajem dvije zvjezdice jer ima dva mnogo oglasa
Birdpapa - Bubble Crush Priložnostne vori
Nemojte ga preuzimati Gubljenje vremena Previše dodavanja, dodajte nakon svake razine.
Cops N Robbers:Pixel Craft Gun ઍક્શન art
volim igrati sve pande medvjede jer su zabavni kao što je ovaj dovoljan zove se ptica papa balon zabavan je nikad ga nisam probao prije nego što me majka natjerala da počnem s pandom jer ga je igrala mnogo puta prvi koji sam počeo bio je jako težak komplikacija, ali neke od njih pokušao sam pronaći lake za naučiti, a onda ću ići na one velike, one teške i tamo je stvarno super za naučiti čak i mala djeca koja bi voljela raditi različite igre i pronaći različite igre za njih igrati
igra je ugodna problem je što ima puno oglasa. oni su uznemirujući. molim vas minimizirajte ih.
Birdpapa - Bubble Crush Thông thường guov
Nisam impresioniran ovom igrom, nije zabavna kao što se reklamira. Toliko mi je dosadan i dosadan zvuk ptica ga nervira što sam jučer preuzeo, ali sam ga danas izbrisao.
sviđa mi se igra, ali ne sviđaju mi se reklame usred igre r sredina slagalice pokušavam ovu igru po drugi put da vidim hoće li prikazati različite igre koje ste pokazali da se igraju
vrlo dobro za ublažavanje stresa. različite od uobičajenih igara pucnjave s mjehurićima.
To.Navika. Isključi zvuk. Molimo riješite problem sa zvukom
zvuk je odvratan i treba ga isključiti svaki put kad igram. onda reklame koje su stalne razbijaju zvuk. volim igru, ali deinstaliram zbog zvuka i stalnih reklama.
zabavno, jednostavno zabavno. bez razmišljanja, bez stresa! volim to!
razine 2502 i 2503 zagonetke neće učitati govoreći da mi treba mreža imam mrežu kako mislite da sam stigao ovako daleko.... frustriran sam deinstalirao ovu igru. Doista mi se svidjelo. ipak previše oglasa..
previše dodataka.
Kad igra potraje, slagalica se neće pojaviti
grafika lijepa, ali put do mnogih oglasa nakon svake igre. gledati više oglasa nego igrati. deinstaliranje.
meh
Birdpapa - Bubble Crush Casual bjj
Ne sinkronizira se s mojim drugim uređajima... Ja sam @ razina 825 na telefonu i 106 na svom drugom uređaju.
Ne ono što je oglas pokazao. Jako razočaran.
Previše oglasa
Instalirao igricu zbog oglasa. Prikazana razina nije bila razina koju sam dobio. Deinstaliranje. Varljivo.lagali su mi...
slagalica se neće otvoriti
Previše reklama, ali to je dobra igra
do sada je bilo najzabavnije od bubble pop igara, a dodatna slagalica je nevjerojatna...najbolje iz oba svijeta!
jako volim ovu igru, opušta mi i hladi um igram je svaki dan. ova igra i programeri zaslužuju više od 1000 zvjezdica 🤩 prikazuje reklame, ali nema problema, znam kada igračima prikazujete oglase vaša tvrtka zarađuje. imam zahtjev molim nemojte dodavati valutu u igri ova igra je besplatna igra i ne biste trebali dodavati karticu trošenja novca. prikazujete oglase, ali neka to bude besplatna igra. ne volim - platiti da bi pobijedio.volim igrati za pobjedu. nadam se da ćeš pročitati i odgovoriti.
Na svakom koraku previše reklama. Inače je ok.
Bila je ugodna igra neko vrijeme, ali čini se da je developer dosadio s njom. Kasnije su razine iznenada izgubile sve zanimljive detalje i postale suviše lako.
Igre ok za jednostavnu igru. Međutim, postoji mnogo više oglasa
slatko i zabavno! moraju gledati reklame.
Na mnoga kašnjenja i reklame
sviđa mi se igra, ali uz mnoge dodatke
Ova igra ima previše reklama, frustrira jednog
Sjajno je igrati sve dok ne skromno i ne možeš ciljati prije nego što automatski oslobađa loptu, bio sam opljačkan toliko života da počinje stvarno sisati za igru jer je frustrirajuće
odlična igra, ali nije za one koji samo žele ispucati mjehuriće kako bi se oslobodili stresa. ovo je potraga i misionarska igra i ima likove pa je prilično neugodno ako samo želite ispucati mjehuriće, a da vas ne zaustave.
iste razine jako dosadno
Napravili ste lažnu reklamu koja me privukla da preuzmem igru samo da bih pronašla nešto drugačije
Zabavna igra, ali put do mnogih oglasa i klikova između svake razine
Igra, kao što je reklamira video, razlikuje se od stvarne igre.